Arbejdsgrupper

Alt frivilligt arbejde i Holmegaard Amatør Forening foregår igennem en række arbejdsgrupper. Alle er velkomne til at deltage.

Kunstnerisk gruppe

står for at danne det kunstneriske indtryk herunder at finde instruktører, musik og idekatalog til kommende forestillinger.

Administration

står for alle de praktiske opgaver såsom budgetter, årshjul, booking af lokale, hjemmeside og profilering. Derudover opgaver såsom fundraising og PR.

Teknik

står for alt fra opsætning af lamper, højtalere, mikrofoner på og omkring scenen til betjening af teknik under forestillinger og vedligeholdelse af material.

Værkstedsgruppe

står for at danne de flotteste kulisser til forestillingerne men også til opgave at sørge for opstaldning og reparationer af større rekvisitter og møbler.

Trivselsgruppe

står for alle de hyggelige og sociale ting, såsom festudvalg, medlemsarrangementer og forplejning, kagelister, med videre. Derudover står gruppen også for praktiske opgaver såsom oprydninger, bar og klargøring af sal inden forestillinger.

Kostumer

står for vedligeholdelse af den store samling kostumer, rekvisitter, parykker med videre. Derudover står de for at sy, indkøb, udlåne og vaske kostumer og andre rekvisitter.